• nyheder_bg

Kort analyse af LED-industrien

Med forbedringen af ​​beboernes bevidsthed om miljøbeskyttelse og den løbende forbedring af den økonomiske omkostningseffektivitet af LED-belysningsprodukter med teknologiske fremskridt og omkostningsreduktion, er LED-belysning gradvist ved at blive en af ​​de hotteste industrier i den globale økonomiske udvikling.

LED-belysningsprodukter kan generelt opdeles i LED-lamper og LED-lyskilder.Fordi det integrerede design af LED-lamper normalt er lettere at integrere med det omgivende miljø og har en smukkere effekt, med det kontinuerlige fald i produktets enhedspris, er accepten af ​​LED-lamper blevet løbende forbedret og er gradvist blevet hovedkategorien af LED-belysningsprodukter, som i øjeblikket optager 80 % af markedsstørrelsen.

11

Set fra anvendelsesområder omfatter LED-belysning hovedsageligt tre specifikke anvendelsesområder: LED-generel belysning, LED-landskabs dekorativ belysning og LED-bilbelysning.

Fra applikationsskalaens perspektiv bliver penetrationshastigheden for generel belysning i Kina højere og højere, og andelen er den største, og

anvendelsesskalaen for bilbelysning er den mindste og stort set uændret.

22

I LED-belysningsindustriens kæde omfatter upstream hovedsageligt LED-perler, elektroniske komponenter, emballagematerialer, plastdele, hardware og andre kernematerialer, og downstream-strømme til hjem, kontor, kommerciel, industri og andre områder.

33

 

Med den fortsatte udvikling af LED-markedet er antallet af LED-virksomheder steget hurtigt, og virksomhedernes konkurrencepres er fortsat med at stige.For at styrke sin egen konkurrenceevne er der opstået en ny trend i overførslen af ​​den globale LED-industri.

 

Følgende analyserer LED-industriens konkurrenceevne ud fra fem aspekter:

 

(1) Der er relativt mange deltagere i LED-belysningsbranchen, og der er stor kløft mellem virksomheder i og inden for kredsen, og markedskoncentrationen er lav;samtidig er niveauet af produkthomogenitet høj, og konkurrencepresset er højt.

 

(2) LED-belysning er en teknologiintensiv industri, og der er høje tekniske barrierer for at komme ind i branchen.Men fra et attraktivt synspunkt er bruttoavancen for LED-belysningsvirksomheder relativt høj, fortjenesteniveauet er relativt højt, og attraktiviteten er stærk.Potentielle aktører er mere truede.

 

(3) Den femte generations lyskilde er endnu ikke dukket op, og den nationale politik støtter kraftigt udviklingen af ​​LED-belysningsindustrien, og risikoen for erstatninger er lille;fra et homogent perspektiv er LED-ydelsen bedre, mere energibesparende og miljøvenlig sammenlignet med andre lyskilder. Kvalitetsniveauet er lavt.Generelt er truslen fra industrisubstitutter lille.

 

(4) Set fra industriens opstrøms forhandlingsstyrke, bortset fra LED-chips, har upstream-LED-industrien i mit land relativt tilstrækkelig konkurrence, relativt stabil produktionsteknologi, relativt tilstrækkeligt udbud og gennemsnitlig forhandlingsstyrke.

(5) Set ud fra industriens downstream-forhandlingsstyrke er downstream-applikationsfelterne omfattende, tiltrækker et stort antal små virksomheder og deltager i markedskonkurrence gennem simpel OEM, hvilket resulterer i et stærkt konkurrencepræget marked for low-end produkter, og fænomenet produkthomogenitet er relativt alvorligt., downstream har større forhandlingsstyrke.Samlet set er forhandlingsstyrken stærk.

66

 

I fremtiden vil LED-belysningsindustrien videreudvikle sig omkring kernekonnotationerne bekvemmelighed, sundhed og cirkulation og vil fortsætte med at udvikle sig mod de tre udviklingsretninger intelligent belysning (lysstyring og -forbindelse), menneskeskabt belysning og cirkulær økonomi .